Gewichtsconsulente Jolien

Simpel maar duidelijk

Context
Ik ben Jolien Apeldoorn-Knol en in juni 2013 heb ik de opleiding Gewichtsconsulente afgerond bij NHA. Aangezien voeding en beweging altijd al mijn interesse hebben gehad, is het mooi om daar nu ook andere mensen mee te kunnen helpen. Ik begeleid en adviseer mensen met onder- en overgewicht, maar ook zij met een goed gewicht die dit graag zo willen houden of eens willen weten of ze gezond eten en leven, kan ik een advies geven


Over de website
Het doel was om een website neer te zetten die creatief oogt, zonder dat het chaotisch wordt. De keuze is gemaakt om een kleurrijke achtergrond te nemen en hier de content omheen te bouwen. Het witte vlak zorgt voor een goed contrast met de tekst en de gebruikte afbeeldingen, hierdoor blijft het gestructureerd.  

Bekijk het resultaat

“Voordat ik mijn praktijk begon, wilde ik een overzichtelijke website hebben. Hiervoor heb ik Rick Slimmen gevraagd. Rick heeft van de teksten en foto’s een website gemaakt waar ik dik tevreden over ben. Ook als ik een wijziging doorgeef, is dit snel aangepast. Kortom iemand waar je op een prettige manier mee kunt samenwerken.”

– Jolien Apeldoorn