PhotoByRonald

Mooie en bijzondere momenten weergeven

Context
Fotografie is voor mij een manier om mooie en bijzondere momenten vast te leggen. Of het nu gaat om betoverende natuur, de schoonheid van een stad of een mooi portret van iemand… Het geeft mij veel voldoening als ik weer een mooie foto heb kunnen maken.

Over de website
Éen foto zegt meer dan 1000 woorden, dit heb ik in mijn achterhoofd gehouden bij het ontwerpen. Ronald fotografeert meerdere onderwerpen, deze onderwerpen worden op de hoofdpagina gelijk geïntroduceerd. Het introduceren wordt gedaan met een parallax-effect niet houdt in dat er bij het scrollen er een speciaal effect ontstaat. Verder is zijn portfolio per onderwerp te bekijken met behulp van een gallerij.

Bekijk het resultaat

“Ik zocht naar iemand die voor mij een website kon maken, waarop ik mijn foto’s aan een breed publiek kan laten zien. Ik kwam uit bij Rick Slimmen en vertelde hem wat ik ongeveer wilde, door Rick zijn technische kennis en creativiteit kwamen we al snel tot een ontwerp. Rick dacht tijdens het bouwen van de website goed mee en bracht in overleg enkele wijzigingen aan, die mijn website alleen maar ten goede kwamen. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het uiteindelijke resultaat.”

– Ronald Buitenhuis