Noud

en duchenne

Context
Noud is een lief, vrolijk en sociaal jongetje van 4 jaar. Hij mag graag met auto’s en zijn playmobil spelen. Ook is Noud een echt buitenkind, hij gaat graag op zijn loopfiets naar buiten. Zo op het eerste gezicht is Noud een heel normaal jongetje maar…. 28 Juni 2017 kregen we de definitieve uitslag van Noud zijn DNA-onderzoek. Noud heeft de spierziekte Duchenne. BAM… Een keiharde mokerslag. Toen Noud een baby was hebben we eigenlijk niets aan hem gemerkt. Wel was Noud redelijk laat met lopen, hij was bijna 2 jaar. Maar goed het ene kind is sneller dan een ander dus daar zochten we nog niets achter. Noud viel als peuter wel heel veel, hij had dan ook vaak een bult op zijn hoofd. We dachten dat hij een gewoon een beetje klungelig was….

Over de website
De website dient om meer duidelijkheid en bewustzijn te creëren over de ziekte van duchenne. De website moest simpel en functioneel zijn. De focus komt hierdoor volledig te liggen op de content van de website.

Bekijk het resultaat

“Rick is een jongen van zijn woord. De website die hij heeft ontwikkeld voor Noud was zelfs klaar voor de deadline. Veranderingen op de site werden meteen en adequaat opgepakt zonder dat hier dagen overheen gingen. Daarnaast heeft Rick op zijn eigen site en proefversie van de website getoond, zo konden wij elke stap volgen en eventueel feedback geven. Goed geregeld!”

– Renze en Rianne de Groot