Restaurant Robuust

Een sterk restaurant met een krachtig concept

Context
Robuust, een ander woord voor sterk! Dat is wat wij neer willen zetten. Een sterk restaurant met een krachtig concept. Eten van een topkwaliteit voor een eerlijke prijs. In het oudste bedrijfspandje van Vollenhove hebben wij dit gerealiseerd. In het verre verleden al een herberg en postkantoor maar de laatste jaren al restaurant.

Over de website
De website van Restaurant Robuust moest een uiteraard een robuuste uitstraling hebben en duidelijk zijn. Het logo is gebruikt als basis van de website, hier is nog een vintage-sausje overheen gegoten.

Bekijk het resultaat

“Via via kwamen we bij Rick terecht. Het is super handig om samen te werken met Rick. Als we wat willen veranderen op de site is het even een berichtje doen en het wordt vrijwel direct aangepast. Wij krijgen erg veel complimenten over onze site! En het mooiste is, de prijzen vallen erg mee.”

– Restaurant Robuust