Verras met vis

VISGESCHENKEN DIE ZICH ONDERSCHEIDEN

Context
Verrasmetvis.nl wil mensen voorzien van een ambachtelijk, eerlijk en kwalitatief visproduct. Met onze jarenlange ervaring in de visbranche en passie voor ambacht proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Om het u niet te moeilijk te maken hebben we op deze website alvast enkele standaard pakketten samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om naar eigen wens een pakket samen te stellen bijvoorbeeld in een speciale geschenkverpakking of in combinatie met een van de geselecteerde wijnen. Een relatiegeschenk is het visitekaartje van uw onderneming en daarom vooral maatwerk. Door een eigen pakket samen te stellen geeft u hier uw eigen persoonlijke tint aan. Wij zijn u hierin graag van dienst en maken graag met u een pakket op basis van uw persoonlijke wensen.

 

Bekijk het resultaat

“Duidelijk, transparant en uiterst flexibel. Het is prettig samenwerken met Rick. Ik zou zijn diensten daarom van harte aanbevelen.”
– Robert Kleene