Holistisch Centrum De Bron

Een rustgevende uitstraling

Wij richten ons op gezondheid, groei en spiritualiteit. Al onze activiteiten zijn er op gericht om de verstoorde balans tussen lichaam en geest, tussen het sociale, lichamelijke, mentale en spirituele in de mens weer in balans te brengen. Tevens kunt u bij de Bron terecht voor lezingen, cursussen en workshops. Wij zijn er voor alle leeftijdsgroepen, o ok kinderen met allerlei lichamelijke klachten, paranormale ervaringen en sociaal emotionele problemen kunnen bij De Bron terecht.

Bekijk het resultaat

“De website van de Bron Holistisch Centrum gaf allerlei problemen met het maken van updates

In overleg met Rick hebben we besloten hem totaal te vernieuwen en geheel opnieuw te installeren. Dit overleg en de werkwijze zijn ons uitstekend bevallen. Vakkundig, Rick houdt zich aan afspraken, beantwoordt snel vragen via app of mail waardoor de gemaakte planning precies zo liep als afgesproken. Wat ons betreft is Rick een aanrader”

– De Bron