Kindercoach Nathalie

Kindercoach Nathalie

Ik ben Nathalie Korthoef-Weijs en werk als leerkracht in het onderwijs. Daarnaast werk ik als kindercoach. Op deze manier kan ik kinderen/jongeren optimaal begeleiden in hun ontwikkeling. In mijn praktijk coach ik hen, zodat ze zelf gaan inzien dat ze zelf de hoofdrolspeler zijn van hun leven. Dat ze weten dat ze goed zijn zoals ze zijn. En dat ze gaan inzien over hoeveel kwaliteiten ze beschikken.

Bekijk het resultaat

“Ik ben erg blij met de website die Rick voor mij heeft gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en dit op een mooie manier erin verwerkt. Als er aanpassingen waren kon ik dit via de mail aangeven. Hierop reageerde hij snel en de aanpassingen werden snel uitgevoerd. Contact verliep verder goed. Al met al een heel tevreden klant!”

– Nathalie Korthoef-Weijs