Website laten maken in Emmeloord

Tegenwoordig is voor elke organisatie een website onmisbaar. Je bent op deze pagina terechtgekomen, omdat je uit de omgeving Emmeloord komt en opzoek bent naar een webdesigner/websitebouwer (hoe je het maar wilt noemen). Een feit is dat Slimmenrick websites maakt in de omgeving van Emmeloord. Je bent hier op de juiste plek om de ontwikkeling van je eerste website in gang te zetten, of om je bestaande verouderde website nieuw leven in te blazen.

Wat kan Slimmenrick bieden?

DESIGN

Met meer dan 5 jaar ervaring met Photoshop is Slimmenrick in staat om zowel websites als apps vorm te geven. Ben je benieuwd wat ik voor je in petto heb dan kun je gratis een proefontwerp aanvragen.

WORDPRESS WEBSITE ONTWIKKELING

Het ontwikkelen van een website voor je organisatie in Emmeloord is meer dan alleen een ontwerp maken. Voor het beheren van de website gebruik ik WordPress, WordPress is een content management systeem. Dat betekent dat je de content op de website gemakkelijk zelf kunt beheren. Het verschil met veel andere websitebouwers is dat ik elk wordpress-thema zelf ontwikkel. Wil je een website laten ontwikkelen zonder WordPress, dan sta ik alsnog voor je klaar!

SEO EN PERFORMANCE

Search Engine Opitimalisatie zorgt ervoor dat de website hoger in de zoekresultaten van Google terechtkomt. Dit is essentieel als je uit bent op een hoog aantal bezoekers. Een ander belangrijk onderdeel is de performance van je website. Hoe sneller de website laadt, hoe beter. Bent u op deze pagina gekomen via Google dan laat dit al zien dat ik SEO goed beheers. Een trucje is bijvoorbeeld om vaak het woord Emmeloord in deze tekst te verwerken, zodat bezoekers via dit ‘keyword’ mij weten te vinden.

Conclusie, kom je uit de omgeving van Emmeloord en heb ik kunnen overtuigen om een website te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op via info@slimmenrick.nl