WERKWIJZE

Hoe pakken we het project aan?

Eerst een bakkie doen?

De eerste fase is een gesprek waarin we kennismaken en ingaan op het doel van de uiteindelijke website of app. Vragen die aan de orde komen zijn: Wie zijn de gebruikers? Hoe maken we de website of app aantrekkelijk en welke functionaliteiten moet de website of app bevatten? Dit gesprek legt de basis voor de eerste ontwerpen. Deze fase kost niks en verplicht ook tot niks. Besluit je na dit gesprek Slimmenrick aan het werk te zetten dan wordt er een passende offerte opgesteld.

Wensen omzetten naar een visueel ontwerp

Als alle wensen en functionaliteiten duidelijk zijn, schakelen we over naar de fase waarin ik ga ontwerpen.

Feedbacksessie

Na het afronden van de ontwerpen is het tijd voor feedback. Ik stuur de ontwerpen op en je krijgt de tijd om te noteren wat goed is en wat beter moet. Als alle punten zijn genoteerd kunnen we afspreken, bellen of de feedback via mailcontact afhandelen. Na goedkeuring van de ontwerpen beginnen we met de ontwikkelfase.

Uw product wordt ontwikkeld

Dit is mijn moment, al het voorbereidend werk komt hier uit de verf. Lange nachten en vele uren tot alle functionaliteiten zijn gerealiseerd. Ondertussen hou ik je op de hoogte en zorg ik dat te alle tijden het proces gevolgd kan worden. Transparantie staat hoog in het vaandel.

Testen

Als de website of app is ontwikkeld gaat de testfase in. Elke website moet op alle verschillende browsers getest worden. Laat u een app maken, dan zet ik een omgeving op waaraan een testteam toegevoegd kan worden. Zo kan de app alleen gebruikt worden door een beperkte groep mensen om alle functionaliteiten op diverse apparaten te testen.

Oplevering

Het is zo ver! Uw website of app wordt gelanceerd. Beide partijen zijn tevreden. HIGH FIVE!